Kom binnen in mijn neukgrotje

By | oktober 15, 2013

Kom binnen in mijn neukgrotje

Wie komt er binnen in mij neukgrotje. En ik denk ook niet dat ik hoef te zeggen wat je daar moet gaan doen. Natuurlijk hou ik op zich wel van een lekker voorspel maar het is eigenlijk niet waar naar ik op zoek ben. Ik heb eens zitten kijken in het boek van de kamasutra en man wat bestaan er toch geweldige standjes. Ik wil ze echt heel graag proberen uit te oefenen en dan ook echt allemaal. Maar daar heb ik wel eerst een man voor nodig die ook een beetje lenig is en het ziet als een leuke uitdaging. Ik weet wel zeker dat we het niet allemaal in een nacht kunnen doen maar we verspreiden het. Zo hebben we leuke avonden die we samen kunnen gaan beleven. Als je alvast een idee wilt hebben moet je even zoeken op google naar standjes kamasutra. Soms valt je mond gewoon open zo apart is het, of soms moet je heel lenig zijn. We zullen niet alles kunnen doen want ik denk dat je voor bepaalde standjes gewoon een circusartiest moet staan maar het is ook wel een beetje humor om alles uit te proberen. Ik denk dat we soms ook echt helemaal dubbel zullen liggen. Maar sex moet ontspannend en leuk zijn en daarbij kan ook zeker wel een beetje humor horen. Daarom vraag ik wie er lekker wil binnenkomen in mijn neukgrotje. Waar en hoe we het verder allemaal doen is natuurlijk te bepalen aan ons samen. Maar ik denk dat als we elkaar leuk vinden en het idee ons allebei bevalt. Want we moeten natuurlijk wel samen op een lijn liggen dat we het helemaal te gek gaan hebben. Ja me neukgrotje staat open voor een stijve paal en dat heeft ze ook nodig. Tenslotte is ze daar natuurlijk ook voor gemaakt. Om lekker een stijve paal in der te hebben. Maar ik vraag liever of je wil binnenkomen in me neukgrotje. Klinkt leuker en veel spannender haha. Het boek met standjes ligt klaar en het enigste wat nu nog ontbreekt is de juiste man. Liefs mij.